Categories
Uncategorized

Fem l’humor! 2022

El participants de la segona edició del concurs de monòlegs en català Fem l’humor van provocar els riures entre un públic entregat.

Després de la primera fase al compte d’Instagram del programa, ahir es va celebrar una gran festa de comèdia: el món postpandèmic, les obsessions personals, tenir altres preguntes..van ser els temes que els monologuistes van triar per optar a la victòria final.

Hi van participar els tres candidats presentats, Bernat Negre, el primer guanyador, Xabi Pou i Tomeu Cantona

El Cafè-Teatre La Tertúlia de Palma va acollir la vetllada presentada per Luis García. Després de la defensa dels monòlegs, el jurat, format pel còmic i humorista Santi Liébana i per Dídac Alcalà, membre de Plataforma per la llengua i el públic assistent, amb un 50’8% dels vots, va donar la victòria a Tomeu Cantona, el 2n lloc a Xabi Pou i la tercera posició a Bernat Negre. Enhorabona a tots tres, en especial al guanyador!

Ir a descargar
Els finalistes, amb el jurat i el presentador, reben els premis.

Tots ells van endur-se a casa premis i obsequis dels patrocinadors i col·laboradors del concurs: Plataforma per la llengua, OnaMediterrània/ dBalears i Galetes Quely i un llibre de Santi Liébana amb tècniques i recomanacions per fer millors monòlegs.

Podeu recuperar la Gran final completa a Ona Mediterrània o en format podcast a somdivendres.com.

Xabi Pou en acció.
Bernat Negre cerca més preguntes
Tomeu Cantona xerrant de coloms, cotorres, banyuts reals…

Moment de la final amb la sala plena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *