Categories
Uncategorized

21 de juny, dia europeu de la música!

El 21de juny diferents ciutats celebren el Dia europeu dela Música. Aquesta efemèride, que se celebra des del 1982, té com a objectiu compartir  la música amb la ciutadania: sortir al carrer i arribar a diferents racons, apropant-la als veïns i veïnes. 

Precisament per això, l’Àrea deCultura de l’Ajuntament de Palma s’ha volgut sumar a aquesta commemoració, amb unprograma de 10 concerts en col·laboració amb Simfovents (labanda municipal de música de Palma) i ProMúsics (Associació de professionals dela Música de Mallorca) que han preparat un repertori molt variat queva des de la música clàssica al jazz, entre d’altres estils.

Dilluns que ve, dia 21, lamúsica inundarà la Ciutat i arribarà a moltes barriades. Laprogramació es descentralitzarà amb presència a parcs, residències iplaces i mercats. Aquesta programació es mantindrà en secret i anirà apareixent al llarg de tot el dia.Es podran seguir les pistes a través de les xarxes socials de PalmaCultura (Instagram, Facebook i Twitter) 

“Aquesta acció té un doble objectiu: d’una banda donar  visibilitat als músics locals tot posant en valor la seva feina en aquests moments tan complicats pel sectorcultural, i d’una altra, arribar a la ciutadania, convertint lamúsica en un element més de la nostra quotidianitat”,ha conclòs el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *